Takana on siis muutamat festarikeikat, joista osa (Verkkorock, Kolmårdrock) soitettiin vajaalla miehistöllä, mutta silti aina kolmehenkisenä. Verkkorockissa lienee tuuranneet muuan Anneli ja Pekka, Kolmårdrockissa mukana menossa oli Anne ja Matti. Eli siis II ja AA puuttuivat "Koliksesta", MM taas tuntui puuttuneen Verkkorockista, vaikken itse kyllä muista jättäneeni sitä väliin? No, noita keikkoja on kuitenkin sen verran buukattu, ettei aina meinaa pysyä menossa mukana.

Kolmårdrockissa oli raskasta. Ensin matkattiin Savosta Turkuun hikisellä ja ylibuukatulla (17 henk.) kiertuebussilla. m/s Isabellalla merestä yli, ja sitten eikun rokkaamaan. Tuhatpäiselle yleisölle oli mukava soittaa, paitsi suurin osa väestä oli luonnollisesti ruotsalaista, joten he eivät ehkä überhienoja välispiikkejäni ja kehotuksia ymmärtäneet, mutta mitäpä tuosta. Raskaan päivän jälkeen oli vielä koitettava löytää alueelta ulos, mikä oli melkoisen vaikea tehtävä, mutta kylläpä takaisin kotisuomeen sitten m/s Amorellan kanssa päädyttiin. AA'n ja II'n puuttumista emme kommentoi.

Edessä vielä ainakin Profile sekä Leoniarock, itse aion mennä kuokkimaan Rockcock-nimiselle pienelle festivaalille, jossa pääsen vihdoinkin tapaamaan meitä matkivan yhtyeen, Turmion Kätilöt. No, ei voi mitään, saampahan tuon tekijänoikeusrikkomusmaksulaskun viimeinkin ojennettua pojille.

MM